Sokan kérdezik. Minek nekem kézműves csoki, ha a boltban is van drága bonbon? A titok nyitja egyszerű. Roppan, vagy nem roppan?

Az iparilag előállított csokoládé jó minőségű, magas standardok szerint készül. Egy dolgot viszont tudni kell. Ezek a csokik, meg kell, hogy feleljenek bizonyos ipari és kereskedelmi szabványoknak.

László Noémi
ChoCollection, alapító

Pontosan emiatt állnak el évekig, és a több országon keresztül történő szállítást is ezért viselik olyan jól. A trükk a kakaóban rejlik. Szigorúan magán véleményem, hogy a bolti bonbonokba hozzákevernek valami olyan anyagot, ami miatt nem csapódik ki a kakaó, szállítsák bármeddig is.

Tehát: kézműves bonbon roppan, bolti bonbon puha.

A bolti bonbonok ízhatásukban nagyon hasonlítanak egymáshoz, mindegyiknek van egy meghatározhatatlan nugátos íze. Ezzel szemben, ha megkóstolod a ChoCollection kézműves bonbonjait, akkor intenzív ízt fogsz érezni. Ha megkóstolod a bonbont, akkor az az íz jön elő, ami a bonbon témáját adja.

Ami még fontos: ha én ráírom valamire, hogy epres akkor az tényleg az. Fagyasztottat vagy port használok, ez nem olyan mint egy sütemény, hogy hat kanál után jön elő az íze, hanem ez egy apró falatnyi ízrobbanás kell, hogy legyen.