Mindig is szerettem a csokoládét. Annak idején, egy barátnőmmel kezdtünk el készíteni bonbonokat a családnak, meg barátoknak, és szerettünk volna tovább fejlődni. Elmentünk workshopokra is, persze ezek nem professzionális képzések voltak. Jól éreztük magunkat, de nekem időközben szenvedéllyé vált, a bonbon készítés. Továbbra is készítettem csokikat ajándékba, de magával ragadott a világ.

Azóta persze sok csokoládé lefolyt az öntő formákon. Időközben elvégeztem a Goodwill Csokoládé Akadémián két képzést is, és nagyon büszke vagyok rá, hogy Magyarországon még a cukrászoknak sincs ilyen magas fokú csokoládés képzettsége.

Sok helyen sikerült megnyilvánulnom a csokinak köszönhetően, egyszer még a közmédia is felkért, hogy nyilatkozzak a témában. Nézd meg milyen klassz dolog csokit készíteni!