ChocoKlub előfizetés

13.000 Ft42.000 Ft

Chococlub – mert csokira mindig szükség van

Csatlakozzon a Chococlub-hoz, és ismerje meg elsőként legújabb ízeinket a megszokott bonbonok mellett, egész évben. Minden hónapban bevezetünk egy új ízt, amelyet havi csomagjába rejtünk, így mindig valamilyen újdonsággal találkozhat. A Chococlub tagság valódi kiváltság. Új és különleges bonbonokat elsőként kóstolhat meg.

A Chococlub csomagok havonta kerülnek kiszállításra, negyedéves, féléves, vagy éves előfizetés keretében.

Lepje meg csokoládé kedvelő ismerőseit vagy szeretteit egy-egy ChocoClub tagsággal, hogy havonta újabb és újabb finomságokkal találkozhassanak.

Exkluzív kínálat

A szezonális termékek mellett mindig a Chococlub tagok kóstolhatják meg, és véleményezhetik az új ízeket, még piacra kerülésük előtt, így nagyban hozzájárulva az új kollekciók kialakításához.

Bonbon újdonságok

Ha belép a Chococlubba, Ön lehet az egyik hivatalos kóstolónk. Mindig nagy hangsúlyt fektetünk vásárlóink visszajelzéseire Legyen Ön az első, aki az újdonságokat megkóstolhatja, vagy lepje meg ismerőseit a lehetőséggel.

A Chococlub tagjaként havonta mindössze 3.500 forint havi díjért kap egy 10 bonbont tartalmazó csomagot. Az összeg a szállítást is magában foglalja. A dobozok minden alkalommal 8 darab, már bevezetett bonbont, illetve 2 db új bonbont tartalmaznak. Minden hónapban lesz valamilyen újdonság, amit megkóstolhat.

Amennyiben ajándékba vásárolja a lehetőséget, az első doboz mellé ajándékkártyát mellékelünk, a Chococlub ismertetésével, valamint a választott előfizetési időszak leírásával.

Kiürítés