ChocoKlub előfizetés

13.000 Ft42.000 Ft

Chococlub – mert csokira mindig szükség van

Csatlakozz a Chococlub-hoz, és ismerd meg elsőként legújabb ízeinket a megszokott bonbonok mellett, egész évben. Minden hónapban bevezetünk egy új ízt, amelyet havi csomagodba rejtünk, így mindig valamilyen újdonsággal találkozhatsz. A Chococlub tagság valódi kiváltság. Új és különleges bonbonokat elsőként kóstolhatsz meg.

A Chococlub csomagok havonta kerülnek kiszállításra, negyedéves, féléves, vagy éves előfizetés keretében.

Lepd meg csokoládé kedvelő ismerőseidet vagy szeretteidet egy-egy ChocoClub tagsággal, hogy havonta újabb és újabb finomságokkal találkozhassanak.

Exkluzív kínálat

A szezonális termékek mellett mindig a Chococlub tagok kóstolhatják meg, és véleményezhetik az új ízeket, még piacra kerülésük előtt, így nagyban hozzájárulva az új kollekciók kialakításához.

Bonbon újdonságok

Ha belépsz a Chococlubba, Te lehetsz az egyik hivatalos kóstolónk. Mindig nagy hangsúlyt fektetünk vásárlóink visszajelzéseire. Legyél Te az első, aki az újdonságokat megkóstolhatja, vagy lepd meg ismerőseidet a lehetőséggel.

A Chococlub tagjaként havonta mindössze 3.500 forint havi díjért kapsz egy 10 bonbont tartalmazó csomagot. Az összeg a szállítást is magában foglalja. A dobozok minden alkalommal 8 darab, már bevezetett bonbont, illetve 2 db új bonbont tartalmaznak. Minden hónapban lesz valamilyen újdonság, amit megkóstolhatsz.

Amennyiben ajándékba vásárolod a lehetőséget, az első doboz mellé ajándékkártyát mellékelünk, a Chococlub ismertetésével, valamint a választott előfizetési időszak leírásával.

Kiürítés